تخفیف ویژه رزرو بلندمدت

مشاهده
جدید
1 از 20

کلبه چوبی جکوزی دار در نشتارود - دینارسرا

کپی شد

کد: 3300729

کلبه نیمه دربست

منطقه جنگلی، روستایی

تا 6 مهمان

4 نفر استاندارد + 2 نفر اضافه

1 اتاق‌خواب

2 تخت دونفره و 2 دست رختخواب

110 متر

زیربنا 110 متر - زمین و محوطه 1000 متر

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

این کلبه یکخوابه در روستای دینارسرا واقع شده است که حدود 10 کیلومتر با شهر نشتارود و حدود 25 کیلومتر با شهر تنکابن فاصله دارد.
از امکانات این کلبه می توان به جکوزی، میز و صندلی باغی، تاب ریلکسی، آلاچیق اختصاصی، باغ پرتقال، کلبه درختی (مناسب جهت عکاسی)، حیاط دلباز و فضاهای جذاب جهت برگزاری دورهمی و شب نشینی اشاره کرد.
طراحی کلبه به صورتی است که طبقه پایین دارای نشیمن، آشپزخانه، یک تخت خواب دو نفره و تراس دلباز مجهز به جکوزی می باشد و در طبقه بالا (با دسترسی حدود 8 پله از خارج ساختمان) یک اتاق خواب و بالکن دنج قرار دارد، همچنین حمام با سرویس ایرانی در ایوان طبقه پایین تعبیه شده است.
در نظر داشته باشید که بعد از پارک خودرو در حیاط نیاز است حدود 15 پله با شیب ملایم را طی کنید تا به ورودی کلبه برسید، که مناسب معلولین و سالمندان عزیز نمی باشد.
محوطه اطراف با فنس محصور شده و میزبان نیز در مجموعه حضور دارد، همچنین ورودی مجموعه به صورت مشترک با مهمانان واحد های دیگر استفاده می گردد.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 700 متری کلبه استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است حدود 200 متر از مسیر منتهی به کلبه به صورت جاده خاکی است.

فضای خواب
1 اتاق خواب

1

1

2

امکانات

  • جکوزی
  • پارکینگ
  • سیستم گرمایشی
  • سیستم سرمایش
  • تلویزیون
  • مبلمان
  • استخر
  • میز بیلیارد

ویژگی‌ها

پت‌نواز

خوش منظره

تقویم / نرخ

گزارش خطا

اردیبهشت 1405
شیدسچپج
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ارقام به تومان می‌باشند
نرخ هر نفر اضافه:+700٬000 تومان / بیشتر از 4 نفر

مقررات لغو رزرو

سیاست متعادل:

در صورتی که رزرو، حداقل 3 روز کامل قبل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 15 درصد کارمزد به میهمان عودت می‌شود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 15 درصد شب‌های باقیمانده کسر می‌شود. توضیحات بیشتر

مقررات اقامتگاه

ساعت ورود از

2 ظهر تا نامحدود

ساعت خروج تا

12 ظهر

    مدارک مورد نیاز: کارت ملی هوشمند یا شناسنامه

    ورود حیوان خانگی (سگ، گربه، ...) به شرط رعایت کامل نظافت مجاز است. درفضای داخل ساختمان حیوان باید در باکس مخصوص نگهداری شود.

    برگزاری جشن کوچک با هماهنگی میزبان امکانپذیر است.

نقشه

نظرات

شعیب

میزبان جاجیگا از اردیبهشت 1405

درباره‌ میزبان:

پسر مجرد 32سالمه

میزان تایید رزرو:

100 درصد

سرعت پاسخ‌گویی:

کمتر از 6 دقیقه

هر شب از 5٬500٬000 تومان

با امکان چت آنلاین با میزبان