
اجاره خانه بالکن دار در سرولات - لیمه سرا - ط۳
درباره اقامتگاه
اجاره خانه بالکن دار در سرولات - لیمه سرا - ط3
این خانه دو خوابه با بالکنی رو به جنگل و کوه و حیاطی دلنشین در طبقه سوم یک ساختمان سه طبقه سه واحدی با دسترسی حدود 20 پله در روستای لیمه سرا و با فاصله حدود 8 کیلومتری از چابکسر واقع شده است.
اطراف محوطه ساختمان به سبک خانه های روستایی محصور نیست و میزبان نیز در طبقه همکف سکونت دارد.
برای تهیه مایحتاج خود می توانید از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 500 متری اقامتگاه استفاده نمایید، همچین بازار محلی و رستوران سنتی باغ آرامش خاله مرضیه هم در همسایگی آن قرار دارد.
کیفیت شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
قلعه بندبن، قلعه مارکو، جنگل زیبای دالخانی، دریاچه سد مجیران، منطقه اربکله، تله کابین و شهربازی، رستوران خاور خانوم، ییلاق زیبای جواهرده، روستای سرولات، روستای اوشیان، ساحل قاسمآباد، چشمه دمکش و ... از جاذبه های دیدنی نزدیک به این اقامتگاه می باشند.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان