اجاره ویلا استخردار در چهارباغ - آغچه حصار

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا استخردار در چهارباغ - آغچه حصار
این ویلا که دو اتاق خواب دارد با حیاطی دلباز و محوطه سازی شده و امکاناتی نظیر استخر آبگرم، میز فوتبال دستی و سیستم صوتی در یک شهرک ویلایی در منطقه آغچه حصار واقع شده است که تا کردان حدود 15 کیلومتر و تا کرج حدود 35 کیلومتر فاصله دارد.
فضای داخلی ویلا به گونه ای طراحی شده است که دارای پذیرایی، آشپزخانه، دو اتاق خواب، حمام و سرویس ایرانی و فرنگی می باشد.
وجود چتر سایه بان و میز و صندلی، تاب دو نفره، آلاچیق و آتشدان در حیاط ویلا فضایی جذاب و دلنشین را جهت دورهمی و شب نشینی مهمانان گرامی فراهم آورده است.
محوطه ویلا از چهار طرف به وسیله دیوار محصور شده است، همچنین جهت برقراری و حفظ امنیت نگهبان به صورت 24 ساعته در شهرک مستقر می باشد.
در نظر داشته باشید آب لوله کشی ویلا از طریق منبع تامین می گردد، لذا توصیه می شود با خود آب معدنی به همراه داشته باشید همچنین این ویلا فاقد گاز شهری است و سوخت آن از طریق کپسول گاز مایع تامین می شود.
جهت تهیه مایحتاج روزانه دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی به پیمودن مسافتی در حدود 700 متر ممکن است.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g است.
با توجه عدم وجود پله و داشتن سرویس فرنگی این اقامتگاه انتخاب مناسبی برای سالمندان گرامی و عزیزان دارای معلولیت جسمی می باشد.
فاصله این ویلا تا جاده قدیم حدود 10 کیلومتر، تا اتوبان قزوین - کرج حدود 13 کیلومتر، تا شهر کرج حدود 25 کیلومتر و تا تهران نیز حدود 65 کیلومتر می باشد.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان