اجاره خانه ویلایی در چابکسر

درباره اقامتگاه

گزارش خطا

اجاره خانه ویلایی در چابکسر
این خانه ویلایی دو خوابه که یک اتاق خواب مستر دارد، با حیاطی زیبا و درختکاری شده در طبقه همکف یک ساختمان دو طبقه در شهرکی در شهر ساحلی چابکسر واقع شده است.
محوطه 2000 متری اقامتگاه با دیوار بلند حصار شده و میزبان در طبقه بالای ساختمان سکونت دارد، همچنین حیاط با میزبان به صورت مشترک استفاده می شود.
قابل ذکر است یک سگ نگهبان باوفا در محوطه حیاط حضور دارد.
شهرک دارای واحد نگهبانی 24 ساعته است و آب مصرفی اقامتگاه از طریق چاه تامین می شود لذا میهمانان گرامی با خود آب معدنی جهت آشامیدن همراه داشته باشند.
به منظور تهیه مایحتاج ضروری، دسترسی به نانوایی و سوپرمارکت با حدود 5 دقیقه پیاده روی ممکن است و کیفیت خطوط شبکه تلفن همراه برای ایرانسل و همراه اول در مکالمه عالی و پوشش اینترنت در هر دو اپراتور به صورت 4g می باشد.
گفتنی است حدود 200 متر مسیر انتهایی به اقامتگاه جاده به صورت خاکی و مناسب برای تردد وسایل نقلیه است.
شهر چابکسر با بهره مندی از آب و هوای مطبوع، رستوران خاور خانم و روستاهای ییلاقی با طبیعت ساحلی و جنگلی و همچنین نزدیک بودن به امکانات گردشگری شهر رامسر نظیر تله کابین و ایران کتان یکی از محبوب ترین شهرهای شمالی کشور برای اقامت و گشت و گذار می باشد.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

گزارش خطا

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان