ویلا استخردار در چهارباغ - اغلان تپه

درباره اقامتگاه

این ویلا سه خوابه با جکوزی، استخر و حیاطی دلباز درختکاری شده در محیطی امن و آرام در جاده سهیلیه و روستای اغلان تپه واقع شده است که تا کردان حدود 20 کیلومتر و تا کرج حدود 30 کیلومتر فاصله دارد.
طراحی اقامتگاه به صورت پذیرایی، آشپزخانه، سه اتاق خواب، سرویس ایرانی و حمام با سرویس بهداشتی فرنگی می باشد، لازم به ذکر است ورودی استخر از حیاط می باشد.
وجود سالن پذیرایی مجهز به سیستم صوتی و آلاچیق و میز و صندلی باغی در حیاط، فضای مناسبی را برای تفریح‌ و دورهمی میهمانان فراهم آورده است.
اطراف حیاط اقامتگاه با دیوار محصور است و واحد نگهبانی 24 ساعته در ورودی شهرک مستقر است.
میهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه، با حدود 500 متر پیاده روی به سوپرمارکت و نانوایی دسترسی خواهند داشت.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور همراه اول و ایرانسل در مکالمه عالی و دسترسی به اینترنت به صورت 4g می باشد.

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

با امکان چت آنلاین با میزبان