
اجاره ویلا استخردار در اصفهان - زازران
درباره اقامتگاه
گزارش خطا
اجاره ویلا استخردار در اصفهان - زازران
این ویلا یکخوابه با استخر روباز و حیاطی دلنشین به همراه آلاچیق، آتشدان و میز و صندلی باغی در روستای زازران واقع شده است که با اصفهان حدود 20 کیلومتر فاصله دارد.
محوطه ویلا از چهار طرف با دیوار محصور شده است و جهت امنیت بیشتر دروازه ورودی و حیاط مجهز به دوربین مداربسته می باشد.
آب مصرفی ویلا از طریق چاه تامین می گردد لذا توصیه می شود مهمانان با خود آب معدنی به همراه داشته باشند.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 300 متری از ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
لازم به ذکر است که حدود 300 متر مسیر منتهی به اقامتگاه به صورت خاکی و قابل تردد با انواع خودرو می باشد.
میدان نقش جهان، مسجد جامع اصفهان، عمارت چهلستون، منار جنبان، پل خواجو، کاخ هشت بهشت، کلیسای وانک و... بخشی از جاذبه های دیدنی این شهر تاریخی است.
اقامتگاه دارای دو خواب است که درب یک خواب قفل و در اختیار مهمان نمی باشد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
گزارش خطا
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان