اجاره خانه مبله بالکن دار در کلاردشت - ط دوم

درباره اقامتگاه

اجاره خانه مبله بالکن دار در کلاردشت - طبقه دوم
این خانه مبله دو خوابه با بالکنی دنج و دسترسی حدود 10 پله در طبقه دوم یک ساختمان سه طبقه سه واحدی و در 500 متری جنگل واقع شده است.
حیاط اقامتگاه با دیوار محصور شده و میزبان در طبقه سوم سکونت دارد و همچنین جهت امنیت بیشتر دروازه ورودی و حیاط به دوربین مداربسته مجهز شده است، لازم به ذکر است محوطه به صورت مشترک با میزبان و مهمان قابل استفاده است.
برای تهیه مایحتاج خود می توانید از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 500 متری اقامتگاه استفاده نمایید.
کیفیت شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
گفتنی است حدود 60 متر مسیر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی می باشد.
جنگل عباس آباد، دریاچه ولشت، مازیچال، منطقه رودبارک با رودخانه های زیبا، دریاچه ولشت، رودخانه سرد آبرود تنها بخشی از دیدنی های کلاردشت زیبا می باشد.

فضای اقامتگاه

فضای خواب

امکانات

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظر مهمانان

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان