
اجاره عمارت لاکچری استخردار در چهارباغ - واحد ۲
کد: 3246622
منطقه ییلاقی، حومه شهر
6 نفر استاندارد + 24 نفر اضافه
و 4 تخت دونفره
زیربنا 500 متر - زمین و محوطه 800 متر
درباره اقامتگاه
اجاره عمارت لاکچری استخردار در چهارباغ - واحد 2
این ویلای دوبلکس چهارخوابه که یکی از آنها مستر است به همراه امکاناتی نظیر استخر روباز، سونا خشک، جکوزی 6 نفره، میز بیلیارد، آتشدان و حیاطی محوطه سازی شده و زیبا و معماری خاص و منحصر به فرد در فضای امن و آرام در منطقه چهارباغ واقع شده است که تا کردان و البرز حدود 15 کیلومتر فاصله دارد.
ویلا به گونه ای طراحی شده است در طبقه همکف دارای جکوزی، نشیمن، آشپزخانه و حمام با سرویس ایرانی و فرنگی می باشد، و چهار اتاق خواب، نشیمن، آشپزخانه و تراس در طبقه دوم تعبیه شده است.
محوطه اطراف این ویلای زیبا با دیوار بلند محصور شده و نگهبان به صورت 24 ساعته در واحد نگهبانی واقع در ابتدای محوطه مستقر می باشد، همچنین لازم به ذکر است به منظور حفظ امنیت بیشتر حیاط و درب ورودی لابی مجهز به دوربین مداربسته است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 500 متری ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش اینترنت به صورت 4g است.
لازم به ذکر است آب لوله کشی ویلا از طریق چاه تامین می گردد و فاقد کیفیت لازم جهت آشامیدن است لذا توصیه می شود آب معدنی به همراه داشته باشید.
پنجره های دو اتاق خواب این ویلا با کرکره برقی بسته و قابل باز شدن نمی باشد.
استخر روباز آبگرم
ابعاد:
4 در 8 متر
عمق:
از 1.2 تا 2 متر
تصفیه:
اتوماتیک
استخر آبگرم در تمام سال فعال است.
توضیحات: دمای استاندارد آبگرم استخر، در محدوده 28 الی 32 درجه سانتیگراد است.
فضای خواب4 اتاق خواب
مهمانان گرامی در صورت نیاز می توانند از سرایدار رخت خواب سنتی به تعداد ۲۰ نفر دریافت کنند.
امکانات
- استخر
- جکوزی
- میز بیلیارد
- سونا
- پارکینگ
- سیستم گرمایشی
- فوتبال دستی
- تلویزیون
ویژگیها
پتنواز
لوکس و مجلل
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
سیاست سختگیرانه:
در صورتی که رزرو، حداقل 5 روز کامل از تاریخ ورود لغو گردد؛ مبلغ صورتحساب پس از کسر حداکثر 25 درصد صورتحساب به میهمان عودت میشود. در غیر اینصورت اجاره شب اول بعلاوه حداکثر 60 درصد شبهای باقیمانده کسر میگردد. توضیحات بیشترمقررات اقامتگاه
ساعت ورود از
2 ظهر تا نامحدود
ساعت خروج تا
12 ظهر
- برگزاری جشن و پخش موزیک با حداکثر تعداد ۵۰ نفر و با پرداخت هزینه جداگانه و هماهنگی از قبل امکان پذیر است.
مدارک مورد نیاز: کارت ملی هوشمند یا شناسنامه
ورود حیوان خانگی (سگ، گربه، ...) به شرط رعایت کامل نظافت مجاز است. درفضای داخل ساختمان حیوان باید در باکس مخصوص نگهداری شود.
برگزاری جشن کوچک با هماهنگی میزبان امکانپذیر است.
سایر مقررات :
نقشه
امتیازات (3 مهمان)
4.9
از ۵
بر اساس امتیازات ۱ سال اخیر
نظرات
سید مرتضی
میزبان جاجیگا از مهر 1403
میزان تایید رزرو:
57 درصد
سرعت پاسخگویی:
کمتر از 4 دقیقه
با امکان چت آنلاین با میزبان