اجاره ویلا استخردار در قشلاق ملارد
درباره اقامتگاه
اجاره ویلا استخردار در قشلاق ملارد
این ویلا دو خوابه با حیاطی محوطه سازی شده و امکاناتی نظیر استخر سرپوشیده آبگرم، آتشدان در فاصله حدود 10 کیلومتری از منطقه قشلاق شهر ملارد واقع شده است که حدود 20 کیلومتر با ورودی شهر تهران و حدود 30 کیلومتر با شهر کرج فاصله دارد.
ویلا به گونه ای طراحی شده است که دارای پذیرایی، آشپزخانه، دو اتاق خواب، حمام و سرویس فرنگی می باشد، همچنین سرویس ایرانی در حیاط قرار دارد.
محوطه ویلا از چهار طرف دیوارکشی شده و محصور است، همچنین در نظر داشته باشید آب لوله کشی اقامتگاه از طریق مخزن تامین می گردد، لذا توصیه می شود مهمانان گرامی جهت آشامیدن با خود آب معدنی همراه داشته باشند.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود یک کیلومتر ممکن است.
کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
فضای اقامتگاه
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظر مهمانان
با امکان چت آنلاین با میزبان