
کلبه سوئیسی در چهارباغ - زکی آباد
درباره اقامتگاه
گزارش خطا
اجاره کلبه سوئیسی در چهارباغ - زکی آباد
این کلبه سوئیسی دو خوابه با حیاط و تراسی دلباز و استخر روباز در روستای خوش آب و هوای زکی آباد واقع شده است که تا کردان حدود 20 و تا شهر کرج حدود 40 کیلومتر فاصله دارد.
کلبه به گونه ای طراحی شده است که در طبقه پایین دارای پذیرایی، آشپزخانه، یک اتاق خواب و حمام با سرویس فرنگی می باشد و در طبقه دوم یک اتاق خواب بدون در و تراس قرار دارد، در نظر داشته باشید کلبه فاقد سرویس ایرانی می باشد.
محوطه ویلا از چهار طرف با دیوار و فنس چمنی محصور است و به منظور برقراری و حفظ امنیت نگهبان به صورت 24 ساعته در شهرک مستقر می باشد.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 2500 متر امکان پذیر می باشد.
کیفیت شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
لازم به ذکر است مسیر در 2 کیلومتر منتهی به اقامتگاه به صورت جاده خاکی و قابل تردد با خودرو می باشد.
استخر اقامتگاه غیرفعال شد.
فضای خواب
امکانات
تقویم / نرخ
گزارش خطا
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان