کلبه استخردار با نمای شیشه ای در مرودشت

درباره اقامتگاه

اجاره کلبه استخردار با نمای شیشه ای در مرودشت - فاروق
این کلبه با نمای شیشه ای با استخر روباز آبسرد، کرسی و حیاطی دلباز در شهر فاروق واقع شده است که با شهر مرودشت حدود 30 کیلومتر فاصله دارد.
کلبه در قسمت پایین دارای پذیرایی، آشپزخانه و حمام با سرویس فرنگی (فاقد سرویس ایرانی) و در بالا دارای فضای خواب می باشد.
محوطه ویلا از چهار طرف با دیوار محصور شده و حیاط با ویلای دیگر به صورت مشترک است اما در نظر داشته باشید که حیاط هر واحد هزارمتر می باشد.
مهمانان گرامی برای تهیه مایحتاج روزانه خود می توانند از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 300 متری از ویلا استفاده نمایند.
کیفیت پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت به صورت 4g است.
با توجه به وجود تنها یک پله و سرویس فرنگی این واحد انتخاب مناسبی برای سالمندان گرامی و افراد دارای ناتوانی جسمی می باشد.

فضای خواب

امکانات

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان