اجاره ویلا دوبلکس در لاهیجان - سوخته کوه

درباره اقامتگاه

اجاره ویلا دوبلکس در لاهیجان - سوخته کوه
این ویلا دو خوابه به همراه بهارخواب و حیاط دلباز در روستای سوخته کوه و با فاصله حدود 8 کیلومتری از شهر زیبای لاهیجان واقع شده است.
طراحی واحد به گونه ای است که قسمت پایین دارای پذیرایی و آشپزخانه که دسترسی به حمام و سرویس ایرانی نیز با دسترسی حدود 5 پله به سمت پایین میسر است و طبقه بالا دارای دو اتاق خواب می باشد، همچنین در طبقه آخر یک بهارخواب قرار دارد.
محوطه اطراف حیاط با دیوار محصور شده و میزبان نیز در همسایگی سکونت دارد، همچنین به جهت تامین امنیت بیشتر ورودی و محوطه مجهز به دوربین مداربسته است.
مهمانان گرامی می توانند برای تهیه مایحتاج روزانه خود از سوپرمارکت و نانوایی در فاصله حدود 200 متری ویلا استفاده نمایند.
پوشش شبکه تلفن همراه برای دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در مکالمه خوب و دسترسی به اینترنت نیز به صورت 4g می باشد.
شیطان کوه، استخر لاهیجان، تله کابین و شهربازی، تالاب سوستان، موزه چای، مقبره کاشف السلطنه و پارک ملی بوجاق از جمله جاذبه های دیدنی این شهر زیبا می باشند.

فضای خواب

امکانات

ویژگی‌ها

رزرو فوری

تقویم / نرخ

مقررات لغو رزرو

مقررات اقامتگاه

نقشه

نظرات

راهنمای رزرو

با امکان چت آنلاین با میزبان