
اجاره خانه مبله در سرولات - لیمه سرا - ط۲
درباره اقامتگاه
اجاره خانه مبله در سرولات - لیمه سرا - ط2
این خانه مبله دو خوابه در طبقه دوم (حدود 16 پله دسترسی) یک ساختمان سه طبقه و دو واحدی دارای حیاط دنج و تراس دلباز با چشم انداز جنگلی در شیب زمین و روستای لیمه سرا با فاصله حدود 2 کیلومتری از روستای سرولات و 7 کیلومتری از شهر چابکسر در شیب ملایمی از جاده واقع شده است.
اطراف حیاط با دیوار محصور اما فاقد دروازه ورودی می باشد، همچنین میزبان در طبقه سوم سکونت دارد و دروازه ورودی و حیاط به صورت مشترک با میزبان در اختیار مهمانان است.
به منظور تهیه مایحتاج روزانه، دسترسی به سوپرمارکت و نانوایی با پیمودن مسافتی در حدود 500 متر ممکن است. کیفیت آنتن دهی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول نیز در مکالمه خوب و پوشش شبکه اینترنت به صورت 4g می باشد.
لازم به ذکر است مسیر در 50 متر منتهی به ساختمان به صورت جاده خاکی و قابل تردد با انواع خودرو است.
منطقه توریستی سرولات با جاهای دیدنی و بازارچه ها و رستوران های سنتی و مدرن همچون خاور خانم و خاله مرضیه از جاذبه های گردشگری این منطقه می باشد.
فضای خواب
امکانات
ویژگیها
رزرو فوری
تقویم / نرخ
مقررات لغو رزرو
مقررات اقامتگاه
نقشه
نظرات
با امکان چت آنلاین با میزبان